Login
+Follow
Login

Aktivitus börjar med löpargrupper

By friluftsliv on 2012.05.15 In Okategoriserade Träning

Aktivitus är ett företag som har specialiserat sig på test av kondition och mjölksyra med tillägget att de även skräddarsyr ditt träningsupplägg utifrån dina värden. De som driver företaget är Mattias Lundqvist och Sara Danielson, Mattias tävlar på elitnivå i landslagscykling och Sara har en bakgrund från tennis(juniorelit) och golf.

Nu startar de löpargrupper i Göteborg med Marathon des Sableslöparen Rickard Hallgren. Varannan onsdag med start den 16 maj är löpargruppen igång, deras målsättning är att kunna göra detta varje vecka och även i fler städer.

Under passen så är tanken att andra träningsformer som Crossfit, MAQ, rörlighet, löpskolning, barfotalöpning, plyometrisk träning och mental träning ska vävas in, ibland som en del i passet och ibland som huvudtema. Passen är gratis om man hjälper Aktivitus med marknadsföringen genom att checka in hos de på facebook vid passet.

Tror nog jag ska haka på ett av passen framöver. Verkar vara ett spännande och intressant upplägg!

Läs mer på http://www.aktivitus.se

0 Responses to "Aktivitus börjar med löpargrupper"
Related posts
Related post from other blogs

   Comments (0)

   Leave a comment

   E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
   *
   *

  Om mig

  Välkommen till Traillöparen!

  Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

  Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

  Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

  Numera finner Ni mig även på Trailloparen


  Följ mig på Twitter! Terränglöparen
  In English
  Taggar
  +Follow

  Login