Login
+Follow
Login

Bland berg och olivträd på Kreta

By Pelle on 2014.07.13 In Uncategorized

Nyss hemkommen från semester på Kreta så längtar jag tillbaks till värmen, solen och löpningen bland berg och olivlundar.

Det var torrt och jag har nog aldrig svettats så mycket tidigare men på något härligt sätt så är terränglöpning alltid lika kul!

Blev lite trevande rundor, mycket pga lösgående hundar. Vid ett tillfälle, då det började bli riktigt härlig löpning, så hade jag solen rätt i ögonen och med lite saltstänk från stranden på mina solglasögon såg jag inte så bra. Men i rättan tid så lättade jag på brillorna och såg en hund komma emot mig, som tur var med en grov kedja runt halsen. 🙂

image

image

Utrustning;
Tröja: Salomon s-lab exo zip tre
Skor: Inov-8 Trailroc 245
Tights: 2XU
Klocka: Suunto Quest

2 Responses to "Bland berg och olivträd på Kreta"

    Comments (2)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login