Login
+Follow
Login

Energitillskott

By Pelle on 2014.08.13 In mat tillskott

Under sommaren med värme och lite längre löpturer så har jag börjat prova några olika energitillskott. Det finns ju en uppsjö varianter och tänkte att jag måste pröva lite olika varianter för att hitta det optimala bränslet….. om det nu finns.

Förutom en bra kost med mycket rödbetor så finns det ju bra saker att tillföra och på rundor längre än 45 minuter så brukar jag ha med mig något mer än bara vatten.

 

Jag har börjat lite så smått och tänker här på bloggen skriva om mina tankar kring några av de. De som jag har och kommer testa är från Vitargo, Tailwind och Superfruit. Förhoppningsvis tillkommer några andra märken också.

Återkommer snart med del 1 i serien om energitillskott!

BARS-FRUITS-spegling-RGB_562enrgitillskott

0 Responses to "Energitillskott"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login