Login
+Follow
Login

Förkylning, pollen och snart tävling

By friluftsliv on 2013.04.30 In Terränglopp

På söndag körs Icebug city trail och jag är mitt uppe i den värsta förkylningen någonsin. Den kunde inte ha kommit olägligare så vi får väl se om det blir någon tävling för mig då. Men till nästa helg, den 12 maj, då ska jag va frisk och i så fall springa min första tävling på väldigt länge. Då blir det Salomon Trail Tour i Falkenberg som får bli min premiär.

headerbg6

Samtidigt så börjar min pollenallergi göra sig påmind, hoppas att det inte behöver påverka min insats så mycket. Att loppet går vid havet kan nog va till fördel då pollennivåerna inte är lika höga där.

Är du sugen på att springa ett kul, utmanande och förhoppningsvis rätt krävande lopp i mestadels sand? Anmäl dig nu! Anmälningstiden är förlängd till den 5 maj och anmäler du dig innan så sparar du en 100-lapp på anmälningsavgiften. Följ nedanstående länk och anmäl dig du också: http://salomon.fok.se/?page_id=259

Bland annat kommer Andreas Svanebo att springa, återstår att se om jag får se mer av hans löpning än hans ryggtavla…

1 Responses to "Förkylning, pollen och snart tävling"

  Comments (1)

 1. Fridstaden wrote:

  Andreas är ju lite av ett fenomen så ryggtavlan kommer du nog få se! 😉 Jag önskar dig lycka till och att du känner dig stark och frisk då det bär av! 😀

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login