Login
+Follow
Login

Haglöfs Intense App

By friluftsliv on 2013.03.20 In Okategoriserade

Provade häromdagen en ny app under en löprundan. Det är Haglöfs som har satt ihop en app i form av en serie utmaningar. Haglöfs Intense App heter den och går ut på att man i en serie utmaningar tävlar mot Marcus Hellner.

intenseapp

Jag tyckte det var ganska kul att se hur jag ligger till mot Marcus Hellner och det gick att se på appen hur man låg till under rundan. Saknade dock någon form av röstcoachning, hade varit riktigt kul att höra Marcus själv ge en lite kommentarer och att få höra när man går i mål hade också varit bra.

En utmaning har passerat och nu väntar jag på att nästa utmaning låses upp. Fina priser att vinna och lite extra spänning på löparrundan ger appen allt!

0 Responses to "Haglöfs Intense App"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login