Login
+Follow
Login

Icebug Xperience

By friluftsliv on 2014.05.10 In Terränglopp Uncategorized

70 km trailrunning, vacker natur, salt hav och god mat. Allt detta snyggt paketerat och uppdelat på tre dagar, låter det lockande så är det dags att kolla in Icebugs senaste event Icebug Xperience.

ibx-textlogo-rgb

Till större delen följer loppet Soteleden och Kustigen med välplacerade stopp där man om man vill kan få sova i bästa hotellstandard och fylla sin mage med goda lokalproducerade maträtter. Icebug har tom packat ihop tre olika paket med olika alternativ för boende och mat. De har tom sett till att det finns barnpassning och aktiviteter för ditt/dina barn och hela familjen ska ut och springa.

200 deltagare har man satt som tak så det gäller nog att ligga på om man vill ha chans till en plats.

Kolla in på http://www.icebugx.com/icebugx.html för all info och anmälan.

8394805

Nu har de även startat upp en tävling där man kan vinna en startplats! Jag har tagit ett kort som jag hoppas kan ta mig mot mitt mål. Klicka gärna på min bild nedan så kommer Ni till sidan där man kan lägga sin röst!

IMG_20140509_205708

Klicka på bilden och rösta på mig!

0 Responses to "Icebug Xperience"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login