Login
+Follow
Login

Igång igen efter sjukdomsuppehåll

By friluftsliv on 2013.01.08 In Okategoriserade

Det började med luftrörskatarr i 98 dagar! Följt av förkylningar med halsont och allt som inte har med löpning att göra. Nu har jag just återtagit min plats i terrängen, med löparskorna på!

naotrail

Som jag har längtat efter att få ge mig ut och springa! Nu blev det i och för sig en mjukstart i spåret och inte helt obanat där det är som bäst men ändå. Äntligen igång igen och jakten på formen kan starta!

Ser fram emot Salomon Trail Tour, Trail works, Lidingöloppet, Tjurruset, Risveden Terräng, plus några andra lopp och mil efter mil med terräng!

0 Responses to "Igång igen efter sjukdomsuppehåll"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login