Login
+Follow
Login

Jonas Buuds åttonde vinst på raken i Swiss Alpine Marathon

By Pelle on 2014.07.28 In Okategoriserade Uncategorized

78 kalla och regniga kilometrar hindrade inte Jonas Buud från att ta hem sin åttonde seger på raken i Swiss Alpine Marathon i helgen. Han gick i mål på 6.30,18 och slår därmed sitt eget banrekord och tangerar rekordet med antal segrar på raken, tyskan Birgit Lennartz har tidigare lyckats med bedriften att kamma hem åtta segrar på raken.

Swissalpine: Sieger Jonas Buud

 

 

Jag tycker det är riktigt imponerande att kamma hem åtta segrar på raken, bara att gå i mål är ju en bedrift i sig och att vinna samtliga gånger han varit med är riktigt häftigt!

Här ett litet klipp där han provspringer banan:

Nästa längre lopp för Jonas Buud är nu Ultravasan den 23 augusti, ska bli riktigt intressant att se vad han sätter för tid där!

0 Responses to "Jonas Buuds åttonde vinst på raken i Swiss Alpine Marathon"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login