Login
+Follow
Login

Löpabstinens

By friluftsliv on 2012.05.25 In Träning

Jaha, då har pollensäsongen nått sin höjdpunkt. Jag är pollenallergiker men fram tills nu så har det gått bra att vara ute och springa ändå. Nu är det träning inne med stängda dörrar och fönster som gäller.

Enligt SMHI så ska det snart regna lite där jag bor så förhoppningsvis så kan jag ge mig ut igen snart. Men skam den som ger sig, regn eller inte så ska jag nog pröva en runda ute i barrskogen ändå. Jag laddar upp med medicin och hoppas på det bästa….

Har spenderat mycket tid åt att läsa om olika löpartekniker medans träden blommar. Att det fanns så mycket att tänka på vad det gäller löparsteget visste jag inte. Tidigare har jag ju sprungit bara för att det är kul, nu får jag lära mig på ”riktigt”!

0 Responses to "Löpabstinens"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login