Login
+Follow
Login

Löpsteget – Malin Ewerlöf som PT

By friluftsliv on 2013.03.26 In Okategoriserade

En ny träningstjänst är under uppstart. Eller löptjänst kanske man ska kalla det där du får Malin Ewerlöf som PT!

Malin Ewerlöf

Tjänsten, som heter Löpsteget, kommer från Select Wellness som har över 10 års erfarenhet av friskvårdsaktiviteter riktade mot företag. Löpsteget är en tjänst upplagd som en tävling där man får poäng för att följa sitt träningsprogram. Träningsprogrammet utformas efter dina mål och förutom träningsupplägg kommer det innehålla korta filmer där Malin Ewerlöf visar teknikövningar.

 

 

Tjänsten riktar sig mot både företag och privatpersoner och kommer säkerligen fungera som en bra motivator för både den som är på väg in i löparvärlden som för den som är van löpare.

Det ska gå att anmäla sig inom kort så håll utkik på: www.lopsteget.se

 

0 Responses to "Löpsteget – Malin Ewerlöf som PT"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login