Login
+Follow
Login

Ny blogg! Terränglöparen

By friluftsliv on 2012.05.12 In Okategoriserade

Jag har länge varit intresserad av terränglöpning och de senaste åren har intresset ökat än mer. Så nu drar jag igång en blogg i ämnet.

Tanken är att skriva om allt matnyttigt inom terränglöpning och testa en herrans massa prylar förstås. Jag skriver redan en blogg, Friluftsliv 2.0, om allt inom friluftsliv och nu föds ”Terränglöparen”!

Jag har lagt in några miniinlägg som ursprungligen kommer från min andra blogg och mer kommer snart.

Hoppas att denna blogg kan bidra med spännande tester och intressant läsning!

1 Responses to "Ny blogg! Terränglöparen"

  Comments (1)

 1. erik ahlström wrote:

  Spännande att följa

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login