Login
+Follow
Login

Ny terränglöpartävling i ett världsarv

By friluftsliv on 2014.05.01 In Terränglopp

Knappt har Naturkompaniet och Team Nordic Trail hunnit annonsera ut sitt samarbete med löpargrupper runt om i Sverige innan nästa steg har tagits, nu lanseras Höga Kusten Trail.

hogakusten-trail1

Naturkompaniet fortsätter sitt samarbete med Team Nordic Trail och blandar nu också in Salomon och Jerry Engström, en entreprenör av klass som ligger bakom Höga Kusten Hike och Höga Kusten Winter Classic. Nu har han även gått och köpt toppstugan på Skuleberget, Skulebergets camping, Stugby och leklandet Rövarbyn. Det han vill skapa är en friluftsby och ett nationellt besöksmål som ska locka människor från hela världen till höga kusten, Skules nationalpark och Skuleberget.

Och nu lanseras som sagt Höga Kusten Trail, ett traillopp på 43 kilometer som kommer att gå av stapeln den 6:e september. Loppet kommer att gå genom Skuleskogen, med storslagen natur, och upp på Skuleberget, förmodar att det kommer innehålla en del branta stigningar.

hcwaa1e9j5fcxsjaadhc

Traillöparen och VD´n för Team Nordic Trail kommer att deltaga i loppet men även hålla föreläsning om just traillöpning.

Jag kan bara ta och rekommendera samtliga av dessa event. Klicka på länkarna nedan för mer info!

Höga Kusten Hike
Höga Kusten Winter Classic
Friluftsbyn
Höga Kusten Trail
Höga Kusten

Och kolla in trailern!

0 Responses to "Ny terränglöpartävling i ett världsarv"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login