Login
+Follow
Login

Nytt från Suunto

By Pelle on 2014.07.16 In GPS Klockor Teknik

Snart lanseras ett par nya medlemmar i Suuntos Ambit familj, nämligen Ambit 3 Peak och Ambit 3 Sport.

I september ska de ha kommit ut på marknaden men redan nu finns det några tester ute. Nedan ser ni en demonstration från outdoormässan i Friedrichshafen och ett smakprov på hur det ser ut när man gör film av sitt move.

Ambit3-pv-520x245

Ambit 3 verkar ha det mesta och jag har just börjat leta ny löparklocka och det är mycket möjligt att det blir just en Ambit 3. Så kanske jag snart är tillbaks med ett eget utlåtande.

Visning från Friedrichshafen:

 

Kilian Jornet´s film av ett move:

0 Responses to "Nytt från Suunto"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login