Login
+Follow
Login

Om

Traillöparen startade som en blogg 2011 då jag kände att jag ville dela med mig av mitt stora intresse för traillöpning. Sedan dess har Traillöparen och jag utvecklats vidare och målet med trailloparen.se är att kunna erbjuda allt du behöver för din traillöpning så att du kan utvecklas på bästa sätt.

Jag som driver denna site heter Pelle och är en mycket aktiv traillöpare med en vardag fylld av träning, tävling och coachning. Förutom att jag själv tränar och tävlar mycket så coachar jag även andra som ledare för Team Nordic Trail men även privata lektioner erbjuds.

http://www.trailloparen.se hittar Ni mer!

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login