Login
+Follow
Login

Pallplats på Salomon Trail Tour

By Pelle on 2014.06.07 In Terränglopp

Idag avlöpte Salomon Trail Tour i Skatås. Många fina prestationer och äntligen så fick jag stå på prispallen! Blev en tredje plats i klassen herrar 7km med en tid på 35 min blankt.

20140607-215730-79050316.jpg

Ett riktigt bra arrangemang med bra faciliteter och bra fikabord, trots att korven tog slut rätt framför näsan på min son. Knattetrailen var mycket populär med många duktiga blivande traillöpare. Tack för denna gång! Vi ses i Skatås lördagen den 6 juni 2015!

0 Responses to "Pallplats på Salomon Trail Tour"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login