Login
+Follow
Login

Salomon Trail Tour 2014

By friluftsliv on 2014.05.10 In Terränglopp

Salomon Trail Tour 2014 inleddes idag i Kristianstad, över 10 lopp löper touren med avslutning i Sälen den 20 september. Detta är den femte säsongen och i år har man något färre lopp i touren och utan prispengar. Istället har varje tävling ett större prisbord och vid varje tävling lottas det även ut en trailresa värd 10 000kr. Man kan välja att springa allt ifrån 5 km ända upp till 42 km och man har även lagt till en motionsklass.

TRAIL TOUR_2014_hemsida

Årets motto är: ”Färre och värre”, låter som en bra utveckling tycker jag och även för publiken utlovas det kringaktiviteter så det kommer att finnas något för alla!

De lopp jag sprungit tidigare har varit en fest både för löparna och publiken så jag kan varmt rekommendera dessa tävlingar, mycket löparglädje finns i touren. Jag tänker springa några lopp och återkommer snart med vilka och mer om de specifika deltävlingarna.

Datum och orter för respektive tävling:
10/5 Kristianstad
24/5 Norrköping
29-31/5 Kullamannen
7/6 Göteborg Skatås
29/6 Stockholm Globen
13/8 Sundsvall
31/8 Göteborg Kåsjön
6/9 Jönköping
13-14/9 Umeå
19-20/9 Sälen final

Kolla in på http://www.salomontrailtour.se för mer info och länkar till alla tävlingar!

Här ett litet välkomnande klipp från förr årets tour:

0 Responses to "Salomon Trail Tour 2014"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login