Login
+Follow
Login

Salomon Trail Tour – 5,5km blir 11km

By Pelle on 2014.08.11 In Salomon Trail Tour Tävling Terränglopp

Efter en del funderingar kring distanser så har jag bestämt mig för att springa 11km istället för 5,5km på Salomon Trail Tour i Kåsjön den 30:e augusti. Tänkte först att jag ville ha en ny tid på 5,5km eftersom jag sprang den distansen förra året och gärna vill se en förbättring men då jag numera försöker springa snabbt på 10km så får det nu bli dags att tävla på den distansen.

Så nu blir det 11km i Kåsjön den 30:e och 10km den 6:e september i Jönköping.

TRAIL TOUR_2014_hemsida

 

 

Kolla in Salomon Trail Tour – Kåsjön och Salomon Trail Tour – Jönköping, och va med du också!

0 Responses to "Salomon Trail Tour – 5,5km blir 11km"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login