Login
+Follow
Login

Salomon Trail Tour – Göteborg/Kåsjön

By friluftsliv on 2012.08.21 In Terränglopp

Den 1 september är det dags för nästa tävling i Salomon Trail Tour, den här gången i Kåsjön utanför Göteborg.

”Om Salomon Trail Tour Göteborg – årets utmaning
Salomon Trail Tour Göteborg är tävlingen för dig som vill uppleva känslan av att forcera tuff vildmark i hög fart. Du kommer behöva bemästra stock och sten, knixiga stigar, blöta mosspassager samt mer lättlöpta partier. Låter detta för extremt men om du ändå vill ha en tävling med lite mer naturupplevelse än vanliga lopp, finns en kortare bana som du säkert klarar av. Salomon Trail Tour Göteborg Kåsjön av Sävedalens AIK.”

Det går att välja mellan 11km och 5,5km. Jag har anmält mig till den kortare sträckan för att jag ska på släktkalas samma dag så 11km hinns inte med. Det får bli en snabb runda och sen hopp in i bilen för vidare kalasande men kul ska det bli.

Anmälan är öppen tom 23/8 via www.salomontrailtourgoteborg.se/kasjon men det går även att efteranmäla sig på plats. Deras provlöpningar är mycket uppskattade och imorgon den 22/8 är det provlöpning kl. 18.00 vid SAIK-stugan vid Kåsjön.

0 Responses to "Salomon Trail Tour – Göteborg/Kåsjön"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login