Login
+Follow
Login

Salomon Trail Tour – Kåsjön

By Pelle on 2014.07.30 In Tävling Terränglopp

Äntligen så är det snart dags! Dags för ännu en tävling i Salomon Trail Tour, denna gång i härlig terräng i Kåsjön den 30/8. Det är andra gången som jag springer STT i Kåsjön och har en 6:e plats att försvara, då jag kom in som 3:a i Skatås så vill jag förstås komma ännu lite bättre till.

STT_GBG_K_SJ_N

Även denna gång springer jag den kortare banan på 5,5km, i år ska det gå riktigt fort hoppas jag, men oavsett distans eller hur snabbt det går så är det ett riktigt trevligt arrangemang. Det är kul att träffa likasinnade och möta löpare som man mött i andra tävlingar, dessutom så brukar det finnas mycket aktiviteter runtomkring så det brukar va kul för hela familjen.

 

På http://www.salomontrailtourgoteborg.se/kasjon/ hittar du all info du behöver. Anmäl dig du också! Kolla även in facebooksidan, https://www.facebook.com/salomontrailtourgoteborg, och ta bl.a. del av provlöpningarna som äger rum 6 & 13:e augusti.

214 Responses to "Salomon Trail Tour – Kåsjön"

    Comments (214)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login