Login
+Follow
Login

Salomon Trail Tour – Skatås

By Pelle on 2014.05.15 In Terränglopp

Årets för mig första tävling börjar närma sig, Salomon Trail Tour i Skatås. I den första av fyra tävlingar i touren jag ska springa blir det 7km där jag har topp 10 som mål. Vi får se hur det går!

trailtour_goteborg

 

Naturen kring Skatås är mycket vacker och det ingår flera utmanande backar, det är inte för inte som de olika sträckningarna kallas två ryggar (7km), fyra ryggar (12km) och fem ryggar (21km). Dessutom finns en ungdomsklass på 2,5km. På http://www.salomontrailtourgoteborg.se/skatas hittar du all info du behöver.

Och på måndag den 26:e maj är det provlöpning av tävlingsbanan. Klockan 18 vid Skatås motionscentral börjar det och håller på i cirka en timma.

10341609_680519775318312_2872739551096291631_n

Den här trappan får du med anmälningsavgiften. Anmäl dig nu och spring hela vägen upp!

0 Responses to "Salomon Trail Tour – Skatås"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login