Login
+Follow
Login

Spring för välgörenhet med Team Nordic Trail

By Pelle on 2014.12.09 In Team Nordic Trail

Vid det här laget känner nog de flesta till Musikhjälpen, ett årligt evenemang där Sveriges Radio sänder dygnet runt i en vecka från en glasbur i en stad i Sverige. Med önskelåtar och personliga engagemang samlar man in pengar till ett specifikt ändamål. Många startar egna insamlingar och i år är Team Nordic Trail med och springer för att samla in pengar, över 100 löpare har anmält sitt intresse att springa 9 mil mitt i natten för en god sak!

musikhjalpen-header01

 

Sedan 2008 har Musikhjälpen haft sitt årliga event där tre programledare blir inlåsta i en glasbur och sänder radio live dygnet runt, allt för att samla in så mycket pengar som möjligt till ett utvalt ändamål. Genom att önska låtar kan man skänka pengar eller varför inte vara med och buda i deras auktion. I år är temat “Hjälp oss att stoppa spridningen av hiv” och glasburen står i Uppsala på Stora torget dit löpartåget anländer någon gång på lördag morgon. Starten går vid Ursvik Spårcentral kl 15.00 på fredag 12:e dec.

Jag minns det där inlägget av Miranda Kvist, VD för Team Nordic Trail, på Team Nordic Trail´s Facebooksida för några veckor sedan där hon undrade om det fanns något intresse att springa ca 9 mil i snömodd på natten. Självklart var det många som på stående fot sa “Absolut, när drar vi!” Eventet tror jag blev officiellt den 28/11 och då skrev Miranda så här på eventets Facebooksida:

Just nu är det 60 st som har intresseanmält sig på hemsidan… Haha ganska många fler än jag trodde

skulle våga sig på detta

Och nu är det som sagt över 100 som följer med på hela eller delar av sträckan. Mer detaljer om de olika sträckorna och anslutningar utefter vägen finner Ni via de länkar Ni hittar längre ner i detta inlägg. Team Nordic Trail arrangerar detta tillsammans med Springhjälpen som redan 2013 sprang för att samla in pengar till Musikhjälpen.

Så kika in på länkarna nedan och häng med du också! Spring med en bit, hela sträckan eller möt upp i Uppsala. Och skänk en slant via länken till insamlingsbössan nedan!

Info angående eventet på Team Nordic Trail´s hemsida: http://www.teamnordictrail.se/musikhjalpen/

Eventets Facebooksida: https://www.facebook.com/events/1513817835534386/

Springhjälpen på Facebook: https://www.facebook.com/springhjalpen

Insamlingsbössan: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/spring-till-uppsala

Musikhjälpen: http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3946

http://www.trailloparen.se hittar Ni hela Traillöparens blogg och mycket mer om traillöpning. Välkommen!

2 Responses to "Spring för välgörenhet med Team Nordic Trail"

    Comments (2)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login