Login
+Follow
Login

Team Nordic Trail till Borås!

By Pelle on 2014.08.01 In Löpargrupp Okategoriserade Team Nordic Trail Träning Uncategorized

Team Nordic Trail drar som en löpeld genom Sverige och finns från och med september på 16 platser i landet. Team Nordic Trail är Sveriges största satsning på traillöpning, drivs av sin vision att inviga fler människor i traillöpningens förlovade land och få dela med sig av denna passion.

header1

En av uppstarterna som sker är i Borås den 3:e september vid Rya åsar, ett naturreservat med otroligt vacker och kuperad natur. Jag tycker detta är extra roligt då jag kommer att vara en av ledarna som håller i träningspassen! Så otroligt kul kommer det att bli! Varje onsdag kommer vi köra och jag lovar att det kommer att finnas massor med löparglädje och tillsammans ska vi ha kul!

borasuppstart

Träningsupplägget är upplagt så att både nybörjare och erfarna löpare kan vara med och tillsammans få en härlig träning fylld med glädje och utmaningar. Varje pass har sitt förutbestämda tema men ändå med variation och överraskningsmoment. Att löpa i grupp är väldigt inspirerande och med ett gäng likasinnade så får man den pepp man behöver. Gemenskapen växer och då det inte är träningspass så kan man alltid dra ut med någon eller några andra och springa.

Team Nordic Trail bedriver även mycket uppskattade löparläger i svenska fjällen samt arrangerar löparresor.

Film från löparläger i fjällen:

Så kom med i Borås den 3:e september eller anslut dig på någon av alla andra platser! Nu kör vi!

 

0 Responses to "Team Nordic Trail till Borås!"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login