Login
+Follow
Login

Trailworks – träna terränglöpning i grupp

By friluftsliv on 2012.12.20 In Okategoriserade

Till nästa år drar IFK Göteborg orientering igång en ny verksamhet de kallar Trailworks, terränglöpningsträning i grupp.

548858_391750077573601_216539078_nMed start den 27 februari drar träningen igång och kommer att vara under 8 tillfällen med Salomon Trail Tour i Skatås som avslutning. För 1200:- är du anmäld till alla tillfällen men vill du bara vara med någon enstaka gång så går det också bra för 150:- per gång.

Under passen så springer man en ny genomtänkt bana varje gång och slingan får man förtryckt på karta. Man kan välja mellan tre olika nivåer så man får en träning anpassad efter vad man tror sig klara av. Man kommer att träna kondition, bålstyrka, balans m.m.

Trailworks kommer att utgå från Skatås motionscentral i Göteborg och den 27 februari inleder man med en introduktion, föreläsning och kortare löpning.

Jag tror detta kommer bli mycket uppskattat och kommer givetvis haka på något eller varför inte alla tillfällen.

Läs mer på deras hemsida: www.trailworks.se

0 Responses to "Trailworks – träna terränglöpning i grupp"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login