Login
+Follow
Login

Värmer upp för Salomon Trail Tour

By friluftsliv on 2013.03.05 In Okategoriserade

Snart är tävlingssäsongen igång inom terränglöpningen, det blir fler och fler lopp och Salomon Trail Tour (STT) är något att se fram emot. Min egen tävlingsplanering är mer eller mindre klar, först hade jag tänkt mig att springa ganska många lopp men på grund av en ryggskada så blir det i år färre lopp än jag tänkt mig. Än så länge planerar jag att springa STT i Skatås samt i Kåsjön och den 14 september blir det Risveden Terräng.

image002risvedenterräng

Salomon Trail Tour har under tre år dragit fler och fler tävlande och fler lopp har dragit igång. Nu ingår det 15 lopp med 5 och 10 km distanser på allihop samt 21 km distans på 9 av de. Prispengar på totalt 60 000:- kan vinnas i touren om man tävlar på 10 eller 21 km distanserna.

Här ser Ni årets aktuella datum på loppen:

11/5 Kullamannen
12/5 STT, Falkenberg
25/5 STT, Kolmården
2/6 STT, Falun
6/6 STT, Kristianstad
8/6 STT, Skatås i Göteborg
30/ STT, Globen City i Stockholm
20/7 STT, O-Ringen Boden
7/8 STT, Drakloppet i Sundsvall
24/8 STT, Hellas i Nacka(Sthlm)
31/8 STT, Kåsjön i Göteborg
1/9 STT, Eskilstuna
7/9 STT, Jönköping
14/9 STT, Umeå
21/9 Le Grand Final! STT, Sälen

Det ska bli ett intressant tävlingsår och till detta kommer det ett växande antal andra mycket intressanta tävlingar. Går det som jag vill så blir det en utökad satsning till 2014 med fler lopp och kanske även nån bergsmara.

0 Responses to "Värmer upp för Salomon Trail Tour"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Välkommen till Traillöparen!

Jag som driver den här bloggen heter Pelle och älskar traillöpning. Här vill jag dela med mig av sånt som händer i trailvärlden, lite produkttester och hur det går med egen träning och tävlingar. 2014 så stratade jag upp Traillöparen.se och där sker den mesta aktiviteten just nu men då och då dyker det upp något spännande här också.

Förutom att jag springer en himla massa traillöpning och tävlar en del så är jag även ledare i Borås förTeam Nordic Trail.

Hoppas du kan hitta något spännande här och förhoppningsvis gillar du trail lika mycket som jag!

Numera finner Ni mig även på Trailloparen


Följ mig på Twitter! Terränglöparen
In English
Taggar
+Follow

Login